JR Carcare heeft alvast een paar pakketten samengesteld:

VIP Behandeling

Het voertuig zal in zijn geheel gereinigd worden, zowel van binnen als van buiten. Door op een uiterst veilige manier wordt hierbij de auto met de hand gewassen en de motorruimte, plus wielkuipen en sponningen, worden hierbij ook gereinigd.
De tijdsduur voor dit proces is afhankelijk van de grootte van de auto en hoe vervuild auto is.

Tussen 0,5-3,0 uur

Vanaf 120,- incl
Voor bedrijfswagens/bussen geldt een toeslag van 30,- incl

Lak correctie pakket

Na het reinigen van het exterieur zal bij dit pakket de auto volledig gepolijst worden. Hierdoor haal je was krassen en wat ander oppervlakkige oneffenheden weg, daardoor oogt de lak een stuk dieper en mooier van kleur. Afhankelijk van hoeveel stappen gepolijst zal worden of moeten worden, wordt het resultaat bepaald. Een auto gaan simpel met 1-2 stappen al netjes of in showroomstaat kunnen komen. Daarnaast kun je ook nog verder gaan en de hele lak tot in nieuwstaat hersteld worden, echter raden wij dan wel een coating aan om de lak zo lang mogelijk zo netjes te houden, gezien er enorm veel extra tijd gaat in dat proces is het wel verstandig om dit langer zo te kunnen houden.
De lak wordt na dit pakket in de wax gezet, tegen meerprijs kan er een glascoating aangebracht worden maar dit wordt in het volgende pakket verder uitgelegd.
De tijdsduur voor dit proces is afhankelijk van de staat van de lak.

Tijdsduur: ca. 5,0-20,0 uur

Vanaf 240,- incl btw

CarPro Professional pakket Aanbevolen

Volledig lak herstel tot in de absolute puntjes, zoals bijvoorbeeld;
– reinigen exterieur
– kleien
– polijsten tot in detail
– reinigen velgen
– wielkasten
– motorruimte
– deurlijsten
– ontvetten en coaten
Verzegelen met een duurzame CarPro Professional glascoating, voor extra diepte en glans in de lak maar, ook om de auto meerdere jaren in dezelfde staat te houden.
Hierbij wordt er 3 jaar garantie gegeven op de werking van de glascoating.
Voordelen van de glascoating zijn gigantisch merkbaar, wassen wordt makkelijker door de waterafstotende laag en vuil zal minder makkelijk hechten dus zal de auto ook minder makkelijk vuil worden. Als toevoeging zou tegen meerprijs de velgen ook gecoat kunnen worden evenals de banden, ramen, wielkuipen en bodem.
Tijdsduur: ca. 10,0-30,0 uur.

Vanaf prijs van 850,- incl btw
Bijzondere gevallen of objecten kunnen een meerprijs verwachten, hiervoor dient het voertuig bezichtigd te worden.
Meerprijs van velgen coaten is 210,- incl
Meerprijs van ramen coaten is 100,- incl
Meerprijs van de wielkuipen is 100,- incl

Wilt u zelf andere wensen heeft kan dit mogelijk samengesteld worden, evenals andere punten die behandeld moeten worden.