Een auto schoonmaken en schoonhouden is een grote klus wat veel tijd vergt. Het zou fijner zijn als je je auto eruit kan laten zien als een nieuwe auto en daarnaast ook makkelijk schoon zou kunnen houden. Om dat te kunnen bereiken. moet de auto gepolijst worden en daarnaast ook beschermd worden door een wax of coating laag. Door dit te doen kan de auto er als nieuw uit zien maar, het zorgt er ook voor dat de auto veel gemakkelijker schoon te houden zal zijn.
JR Carcare is uw specialist op het gebied van auto verzorging!

Jesse Rockx

Missie en Visie JR Carcare

De missie van JR Carcare
Het is onze missie om de auto terug te brengen naar top staat en te beschermen, hierdoor lijkt het net alsof de auto uit de showroom komt. Door de beschermlaag is de auto ook gemakkelijker te wassen.

De visie voor JR Carcare
De visie is om met de klanten samen te denken, het is belangrijk dat u een goed gevoel krijgt met het resultaat. Daarbij wil JR Carcare meer op locatie te werk gaan, het reinigen van auto’s op locatie is dan ook het toekomst plan.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan even contact op door het contact formulier in te vullen, geheel vrijblijvend kan er ook een offerte op worden gesteld!